Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

KRSTARENJE PERUĆAC (FOTO: T.A. Taratours)KUĆICA NA DRINI-MANASTIR RAČA-KRSTARENJE BRODOM PO JEZERU PERUĆAC-DESTILERIJA

Polazak iz Čačka u 7:00h, vožnja preko Užica do Bajine Bašte i dolazak do poznate “Kućice na Drini”, slobodno vreme za fotografisanje, predah i kafu u restoranima koji se nalaze u blizini. Nastavak puta do manastira Rača koji se nalazi pored rečice Rače, a u neposrednoj blizini Bajine Bašte. Ovaj manastir je najverovatnije zadužbina kralja Dragutina Nemanjića iz 13 veka. Nakon razgledanja manastira odlazak autobusom do turističkog naselja Perućac i slobodno vreme za razgledanje reke Vrelo u Perućcu, reka je duga svega 365m pa se zbog svoje dužine i naziva reka Godina. Ova zanimljiva rečica izvire iz masiva planine Tare i posle svog kratkog toka utiče u Drinu, zapravo se stropoštava sa prilične visine i pravi veliki i izuzetno lep vodopad. Jednistvena prilika da prošetamo pored reke od njenog izvora do ušća. Slobodno vreme u prijatnom ambijentu i restoranima koji se nalaze u okviru ovog prirodnog fenomena. Kraća vožnja autobusom do jezera Perućac i ukrcavanje na brod Grizli 1, sledi krstarenje jezerom u trajanju od oko 2 sata uz tumačenje vodiča. Brod Grizzly je dimenzija 12 x 8 m, raspolaže kapacitetima od 55 – 60 mesta za sedenje u sklopu natkrivene palube. Na brodu se nalaze još i kapetanska kabina, šank i toalet. Tokom vožnje lagana muzika uz prijatan ambijent i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Nakon završetka krstarenja odlazak autobusom u Bajinu Baštu i slobodno vreme za predah ili ručak u nekom od restorana u centru grada. Za kraj odlazak u Destileriju čuvene bajnobaštanske rakije, razgledanje destilerije i besplatna degustacija uz mogućnost kupovine proizvoda. U popodnevnim satima polazak u Čačak, dolazak u kasnim večernjim satima oko 22h.

Termin putovanja – 04.10.2020.
CENA IZLETA:
Čačak/G.Milanovac/Kraljevo/Požega – 2.300 din
Iz navedenih gradova može biti organizovan transfer minibusom, putničkim automobilom sve u zavisnosti od broja prijavljenih putnika (minimum za organizaciju transfera je 2 putnika)

Način plaćanja 2 rate: I rata prilikom rezervacije, II rata najkasnije do 23.09.2020. god
Izlet obuhvata:
prevoz turističkim autobusom/minibusom (A/C,DVD)
ulaznice za krstarenje brodom u trajanju od 1,5-2 sata
usluge turističkog pratioca grupe i troškove organizacije izleta
Izlet ne obuhvata:
individualne troškove putnika
POSTOJI MOGUĆNOST IZMENE REDOSLEDA OBILASKA IZ PROGRAMA U ZAVISNOSTI OD SLOBODNOG TERMINA BRODA ZA KRSTARENJE
Za realizaciju izleta minimum 40 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa,spajanja grupe sa drugom agencijom ili otkaza izleta najkasnije 3 dana pre početka. Organizator zadržava pravo izmene programa izleta (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti). Program br. 50/20. Organizator putovanja: Aleksandra Marković PR Turistička agencija Markos Tours Čačak. Licenca ministarstva turizma OTP 416/2020 od 24.02.2020.godine. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br.300061605 za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj naknade štete kod „MILENIJUM OSIGURANJE a.d.o. Beograd” , izlet ne podleže izdavanju garancije putovanja usled insolvetnosti. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Markos Tours.

VAŽNE NAPOMENE I PREPORUKE TOKOM PUTOVANJA ZBOG VANDREDNIH MERA KOJE SU PROPISANE USLED BOLESTI COVID 19
obavezno dezinfikovanje ruku sredstvom koje sadrži najmanje 70% alkohola prilikom svakog ulaska u autobus
obavezno nošenje maski važi za sve putnike i osoblje u dok se nalaze u autobusu
pojačano održavanje higijene autobusa sredstvom za dezinfekciju
redovno provetravanje vozila prilikom svakog stajanja
putnici su dužni da pre polaska na put obezbede zaštitne maske i dezinfekciona sredsta
postoji mogućnost da na određenim turističkim lokalitetima koji su zatvorenog tipa (muzeji, galerije itd.) obevezno zahtevaju maske i rukavice prilikom ulaska turista.
GORE POMENUTE NAPOMENE I PREPORUKE SU PODLOŽNE PROMENI. VAŽE U TRENUTKU OBJAVLJIVANJA OVOG PROGRAMA PUTOVANJA. NAJKASNIJE JEDAN DAN PRE REALIZACIJE PROGRAMA PUTNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI UKOLIKO JE DOŠLO DO PROMENE VADNREDNIH I PREPORUČENIH MERA OD STRANE ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVLJE REPUBLIKE SRBIJE.

Cenovnik u PDF formatu

© 2020 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author