Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

Krstarenje Drinom-jezero Perućac-manastir Raca-reka Vrelo-Kucica na DriniMANASTIR RAČA-REKA VRELO-KRSTARENJE BRODOM PO JEZERU PERUĆAC- KUĆICA NA DRINI

Termin putovanja: 19.9.2021.-2.300 din

Polazak iz Čačka u 7:00h, vožnja preko Užica do Bajine Bašte i dolazak do manastira Rača koji se nalazi pored rečice Rače, a u neposrednoj blizini Bajine Bašte. Ovaj manastir je najverovatnije zadužbina kralja Dragutina Nemanjića iz 13 veka. Nakon razgledanja manastira odlazak autobusom do turističkog naselja Perućac i slobodno vreme za razgledanje reke Vrelo u Perućcu, reka je duga svega 365m pa se zbog svoje dužine i naziva reka Godina. Ova zanimljiva rečica izvire iz masiva planine Tare i posle svog kratkog toka utiče u Drinu, zapravo se stropoštava sa prilične visine i pravi veliki i izuzetno lep vodopad. Jednistvena prilika da prošetamo pored reke od njenog izvora do ušća. Slobodno vreme u prijatnom ambijentu i restoranima koji se nalaze u okviru ovog prirodnog fenomena. Kraća vožnja autobusom do jezera Perućac i ukrcavanje na brod Grizli 1, sledi krstarenje jezerom u trajanju od oko 2 sata uz tumačenje vodiča tokom krstarenja. Brod Grizzly je dimenzija 12×8 m, raspolaže kapacitetima od 55 – 60 mesta za sedenje u sklopu natkrivene palube. Na brodu se nalaze još i kapetanska kabina, šank i toalet. Nakon završetka krstarenja odlazak autobusom do poznate “Kućice na Drini”, slobodno vreme za fotografisanje, predah i kafu u restoranima koji se nalaze u blizini. U popodnevnim satima polazak u Čačak, dolazak u večernjim satima oko 21h.

 

Termin putovanja – 19.9.2021.-nedelja

CENA IZLETA:

Čačak/G.Milanovac/Požega/Užice

2.300 din

Iz G.Milanovca može biti organizovan transfer minibusom, putničkim automobilom sve u zavisnosti od broja prijavljenih putnika (minimum za organizaciju transfera je 2 putnika)

Način plaćanja 2 rate: I rata prilikom rezervacije, II rata najkasnije do 3 dana pre puta
Izlet obuhvata:
prevoz turističkim autobusom/minibusom (A/C,DVD)
karte za krstarenje brodom u trajanju od 1,5-2 sata
usluge turističkog pratioca grupe i troškove organizacije izleta
Izlet ne obuhvata:
individualne troškove putnika

POSTOJI MOGUĆNOST IZMENE REDOSLEDA OBILASKA IZ PROGRAMA U ZAVISNOSTI OD SLOBODNOG TERMINA BRODA ZA KRSTARENJE

Za realizaciju programa minimum 40 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa, spajanja grupe sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti). Program br.20/21
Organizator putovanja: Aleksandra Marković PR Turistička agencija Markos Tours Čačak. Prema Zakonu o turizmu izlet ne podleže obavezi posedovanja polise za slučaj insolventnosti, odgovornosti i naknade štete. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Markos Tours.

VAŽNE NAPOMENE I PREPORUKE TOKOM PUTOVANJA ZBOG VANDREDNIH MERA KOJE SU PROPISANE USLED BOLESTI COVID 19
obavezno dezinfikovanje ruku sredstvom koje sadrži najmanje 70% alkohola prilikom svakog ulaska u autobus
obavezno nošenje maski za lice važi za sve putnike i osoblje dok se nalaze u autobusu
putnici su dužni da pre polaska na put obezbede zaštitne maske i dezinfekciona sredsta
u objektima koji su zatvorenog tipa (muzeji, galerije,tržni centri itd.) obevezne maske za lice prilikom ulaska turista.

Cenovnik u PDF formatu

© 2021 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author