Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

KUPANJE:SREBRNO JEZERO;BELOCRKVANSKA JEZERA;JAGODINA AQVA PARKBela Crkva se nalazi u Južnom Banatu 200km od Čačka. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šljunkara i Šaransko jezero, koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini. Glavno jezero se nalazi na 800m od centra grada. Najstarije i najurbanije jezero okruženo je plažama: Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba… Vračevgajsko jezero ima kamp sa pedesetak kamp jedinica i tri bungalova za smeštaj, a gostima su na raspolaganju restoran i kafić na samoj obali. Plaža je šljunkovita, opremljena ležaljkama i suncobranima, a ljuljaške, klackalice i tobogan su za najmlađe goste. Jezero Šljunkara je najveće jezero i poznato je po širokoj plaži opremljenoj tuševima i ležaljkama. U pozadini plaže nalazi se kafić sa brzom hranom, a ovo jezero ima i ostrvo. Pored jedne uređene plaže, gostima su na raspolaganju za kupanje i male uvale sa netaknutom prirodom. Šaransko jezero nije urbanizovano i predstavlja raj za ribolovce. Preporučuje se gostima koji žele mir i uživanje u prirodnom okruženju ovog jezera.

Srebrno jezero je veštačko jezero na desnoj obali Dunava i predstavlja njen nekadašnji rečni rukavac koji je danas zatvoren dvema branama. Nalazi se na području Braničevskog okruga u istočnoj Srbiji, na dva kilometra od Velikog Gradišta. Prosečne je širine od 300 m, a prosečne dužine od 14 km. Jezero ima nepravilan oblik luka, i zauzima površinu od 4 km². Nalazi se na nadmorskoj visini od 70 metara i duboko je 8 metara. Voda je bistra zbog nedostatka zagađenja i prirodne filtracije vode kroz mnogo peščanih dina. Istorijska nalazišta srednjovekovnog grada-tvrđave u Golupcu i Ramu takođe su u blizini jezera, kao i izvor Hajdučka voda.
Jezero je popularna destinacija za odmor i ribolov decenijama, ali od nedavno privlači turiste iz svih krajeva centralne Srbije. Kao rezultat rastuće popularnosti jezera, od nedavno je reklamirano kao „srpsko more“, jer Srbija nema izlaz na more. Srebrno jezero poseduje akva park, turistički brod, restorane i kafiće,  teniske terene, marinu, kao i zone zabave, rekreacije i zdravlja. Od leta, 2016. godine, na Srebrnom jezeru se održava i košarkaški kamp proslavljenog srpskog reprezentativca Miloša Teodosića koji okuplja košarkaške stručnjake iz zemlje i regiona.

ČAČAK-SREBRNO JEZERO-ČAČAK-16.8.-2.000 dinPREVOZ TURISTIČKIM KOMBI VOZILOM DO 8 OSOBA
Polazak iz Čačka u 7:00h, vožnja preko Kragujevca sa jednom usputnom pauzom. Dolazak na Srebrno jezero oko 10:00h. Uživanje na Srebrnom jezeru, slobodno vreme za kupanje do 18h kada je predviđen polazak. Dolazak u Čačak u kasnim večernjim satima oko 21h.

ČAČAK-BELA CRKVA-ČAČAK-15.8.-2.000 din PREVOZ TURISTIČKIM KOMBI VOZILOM DO 8 OSOBA
Polazak iz Čačka u 7:00h, vožnja preko Kragujevca sa jednom usputnom pauzom. Dolazak U Belu Crkvu oko 10:30h. Uživanje na Belocrkvanskim jezerima, slobodno vreme za kupanje do 18h kada je predviđen polazak. Dolazak u Čačak u kasnim večernjim satima oko 22h.

VAŽNO: za maloletna lica obavezno putovanje uz pratnju punoletne osobe. Kupanje na jezerima isključivo uz vlastitu ogovornost.

ČAČAK-JAGODINA-ČAČAK-14 i 15.8.-1.500 din PREVOZ TURISTIČKIM KOMBI VOZILOM DO 8 OSOBA
Polazak iz Čačka u 8:00h, vožnja preko Kragujevca sa jednom usputnom pauzom. Dolazak u Jagodinu oko 10:00h. Uživanje u Aqva parku ili ostalim sadržajima po izboru putnika u kompleksu: Zoo park, Muzej voštanih figura. Slobodno vreme za kupanje do 18h kada je predviđen polazak. Dolazak u Čačak u večernjim satima oko 20h.
VAŽNO: za maloletna lica obavezno putovanje uz pratnju punoletne osobe. Kupanje na bazenima isključivo uz vlastitu ogovornost.

SREBRNO JEZERO-16.8.(nedelja)-2.000 din
BELOCRKVANSKA JEZERA -15.8.(subota)-2.000 din
AQVA PARK JAGODINA -14.8.(petak) I 15.8.(subota)-1.500 din
Polazak iz Čačka
PREVOZ TURISTIČKIM KOMBI VOZILOM DO 8 OSOBA

Način plaćanja: gotovinski najkasnije do 12.08.2020. god
Izlet obuhvata:
prevoz turističkim kombi vozilom od 8 sedišta (A/C,DVD)
Izlet ne obuhvata:
individualne troškove putnika
ulaznice za sadržaje u kompleksu u Jagodini-plaćanje na licu mesta:
Aqva park (odrasli -500 din, deca do 12 god-300 din)
Zoo park (odrasli-350 din, deca od 6-15 god.-200 din, deca do 6 god-gratis)
Muzej voštanih figura (odrasli-200 din, deca od 6-12 god-150 din, deca do 6 god-gratis)

Za realizaciju izleta minimum 8 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo korekcije cena,izmene programa,spajanja grupe sa drugom agencijom ili otkaza izleta najkasnije 3 dana pre početka. Organizator zadržava pravo izmene programa izleta (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti). Program br. 55/20. Organizator putovanja: Aleksandra Marković PR Turistička agencija Markos Tours Čačak. Licenca ministarstva turizma OTP 416/2020 od 24.02.2020.godine. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br.300061605 za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj naknade štete kod „MILENIJUM OSIGURANJE a.d.o. Beograd” , izlet ne podleže izdavanju garancije putovanja usled insolvetnosti. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Markos Tours.

VAŽNE NAPOMENE I PREPORUKE TOKOM PUTOVANJA ZBOG VANDREDNIH MERA KOJE SU PROPISANE USLED BOLESTI COVID 19
obavezno dezinfikovanje ruku sredstvom koje sadrži najmanje 70% alkohola prilikom svakog ulaska u autobus
obavezno nošenje maski važi za sve putnike i osoblje u dok se nalaze u autobusu
pojačano održavanje higijene autobusa sredstvom za dezinfekciju
redovno provetravanje vozila prilikom svakog stajanja
putnici su dužni da pre polaska na put obezbede zaštitne maske i dezinfekciona sredsta
postoji mogućnost da na određenim turističkim lokalitetima koji su zatvorenog tipa (muzeji, galerije itd.) obevezno zahtevaju maske i rukavice prilikom ulaska turista.
GORE POMENUTE NAPOMENE I PREPORUKE SU PODLOŽNE PROMENI. VAŽE U TRENUTKU OBJAVLJIVANJA OVOG PROGRAMA PUTOVANJA. NAJKASNIJE JEDAN DAN PRE REALIZACIJE PROGRAMA PUTNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI UKOLIKO JE DOŠLO DO PROMENE VADNREDNIH I PREPORUČENIH MERA OD STRANE ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVLJE REPUBLIKE SRBIJE.

Cenovnik trenutno nije dostupan

© 2020 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author