Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

PALIĆ – SUBOTICA – ERGELA KELEBIJABačka ravnica: PALIĆ – SUBOTICA – ERGELA KELEBIJA

Polazak iz Čačka u 5.00h. Vožnja autobusom sa usputnom pauzom do Palića koji je jedna od najlepših turističkih destinacija Vojvodine. Park prirode prostire se na površini od 713 hektara, a karakterišu ga očuvane ozelenjene površine (park – šuma) i specifična arhitektura iz doba secesije. Tu je i sedam kilometara dugačko jezero i 17 km uređena obala celom svojom dužinom. U neposrednoj blizini jezera se nalazi i atraktivni Zoo vrt u kome većina životinja nije smeštena u kaveze već slobodno šeta ograđenim delovima parka što ovo mesto čini veoma zanimljivim, pre svega za najmlađe, ali i za sve ljubitelje životinja. Slobodno vreme za kafu, šetnju pored jezera ili individualni obilazak Zoo vrta. Odlazak autobusom u Suboticu, grad koji se nalazi na krajnjem severu Republike Srbije, duž glavnih evropskih koridora. Izvanredno kulturno nasleđe, bogato ukrašene građevine, multikulturalni duh i evropski šarm su osobine koje čine ovaj grad drugačijim. Pešačka tura kroz centar grada i razgledanje Gradske kuće, Sinagoge, Pozorišta, Rajlhove palate… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Postoji mogućnost ulaska u Gradsku kuću, koja je simbol Subotice, i razgledanje uz pratnju kustosa (plaćanje na licu mesta 200 dinara). Nastavak puta do ergele Kelebija gde je predviđen obilazak muzeja. Ergela je nastala pre 26 godina sa svega nekoliko grla i skromnim štalama. Danas je to jedan impresivan kompleks, koji se prostire na 25 ha uređenih travnjaka, sa nekoliko objekata u panonskom stilu, među prelepim cvetnim lejama, negovanim zelenilom i dugim drvoredima, sa veštačkim jezerom. Moderno opremljene štale, boksovi, korali, takmičarski teren i prostrani pašnjaci zajedno čine pravi raj, kako za posetioce, tako i za stanovnike ergele – konje! Mogućnost vožnje kočijama i jahanje. Polazak za Čačak u popodnevnim satima, dolazak u večernjim satima.

Termin putovanja: 10.10.2020.
CENA IZLETA
Čačak/G.Milanovac/Požega/Kraljevo – 2.500 din
Iz navedenih gradova može biti organizovan transfer minibusom, putničkim automobilom sve u zavisnosti od broja prijavljenih putnika (minimum za organizaciju transfera je 2 putnika)

Način plaćanja 2 rate: I rata prilikom rezervacije, II rata najkasnije do 07.10.2020.god
Izlet obuhvata:
prevoz turističkim autobusom/minibusom (A/C,DVD)
razgledanja prema programu, usluge turističkog pratioca grupe i troškove organizacije putovanja
obilazak muzeja i ergele Kelebija
Izlet ne obuhvata:
ulaznice za Gradsku kuću u Subotici (200 din) – plaćanje vodiču u autobusu
ulaznice za Zoo Vrt na Paliću (po želji individualno plaćanje na licu mesta)
karta za jahanje ili vožnju kočijama na Ergeli-po želji plaćanje na licu mesta
individualne troškove putnika

Za realizaciju izleta minimum 40 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo korekcije cena,izmene programa,spajanja grupe sa drugom agencijom ili otkaza izleta najkasnije 3 dana pre početka. Organizator zadržava pravo izmene programa izleta (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti). Program br. 69/20. Organizator putovanja: Aleksandra Marković PR Turistička agencija Markos Tours Čačak. Licenca ministarstva turizma OTP 416/2020 od 24.02.2020.godine. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br.300061605 za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj naknade štete kod „MILENIJUM OSIGURANJE a.d.o. Beograd” , izlet ne podleže izdavanju garancije putovanja usled insolvetnosti. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Markos Tours.

VAŽNE NAPOMENE I PREPORUKE TOKOM PUTOVANJA ZBOG VANDREDNIH MERA KOJE SU PROPISANE USLED BOLESTI COVID 19
obavezno dezinfikovanje ruku sredstvom koje sadrži najmanje 70% alkohola prilikom svakog ulaska u autobus
obavezno nošenje maski važi za sve putnike i osoblje u dok se nalaze u autobusu
putnici su dužni da pre polaska na put obezbede zaštitne maske i dezinfekciona sredsta
postoji mogućnost da na određenim turističkim lokalitetima koji su zatvorenog tipa (muzeji, galerije itd.) obevezno zahtevaju maske i rukavice prilikom ulaska turista.

GORE POMENUTE NAPOMENE I PREPORUKE SU PODLOŽNE PROMENI. VAŽE U TRENUTKU OBJAVLJIVANJA OVOG PROGRAMA PUTOVANJA. NAJKASNIJE JEDAN DAN PRE REALIZACIJE PROGRAMA PUTNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI UKOLIKO JE DOŠLO DO PROMENE VADNREDNIH I PREPORUČENIH MERA OD STRANE ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVLJE REPUBLIKE SRBIJE.

Cenovnik u PDF formatu

© 2020 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author