Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

PALIĆ – SUBOTICA – ERGELA KELEBIJABačka ravnica: PALIĆ – SUBOTICA – ERGELA KELEBIJA

Polazak iz Čačka u 5.30h. Vožnja autobusom sa usputnom pauzom do ergele Kelebija gde je predviđen obilazak muzeja. Ergela je nastala pre 26 godina sa svega nekoliko grla i skromnim štalama. Danas je to jedan impresivan kompleks, koji se prostire na 25 ha uređenih travnjaka, sa nekoliko objekata u panonskom stilu, među prelepim cvetnim lejama, negovanim zelenilom i dugim drvoredima, sa veštačkim jezerom. Moderno opremljene štale, boksovi, korali, takmičarski teren i prostrani pašnjaci zajedno čine pravi raj, kako za posetioce, tako i za stanovnike ergele – konje! Mogućnost vožnje kočijama i jahanje.
Odlazak autobusom u Suboticu, grad koji se nalazi na krajnjem severu Republike Srbije, duž glavnih evropskih koridora. Izvanredno kulturno nasleđe, bogato ukrašene građevine, multikulturalni duh i evropski šarm su osobine koje čine ovaj grad drugačijim. Pešačka tura kroz centar grada i panoramsko razgledanje Gradske kuće, Sinagoge, Pozorišta, Rajlhove palate… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Postoji mogućnost ulaska u Gradsku kuću i izalazak na vidikovac na tornju Gradske kuće koji je visok 45 m i sa koga se pruža nezaboravan pogled na Suboticu i njenu okolinu (plaćanje na licu mesta 300 dinara).
Nastavak vožnje do Palića koji je jedna od najlepših turističkih destinacija Vojvodine. Park prirode prostire se na površini od 713 hektara, a karakterišu ga očuvane ozelenjene površine (park – šuma) i specifična arhitektura iz doba secesije. Tu je i sedam kilometara dugačko jezero i 17 km uređena obala celom svojom dužinom. U neposrednoj blizini jezera se nalazi i atraktivni Zoo vrt u kome većina životinja nije smeštena u kaveze već slobodno šeta ograđenim delovima parka što ovo mesto čini veoma zanimljivim, pre svega za najmlađe, ali i za sve ljubitelje životinja. Slobodno vreme za kafu, šetnju pored jezera ili individualni obilazak Zoo vrta. Polazak za Čačak u popodnevnim satima, dolazak u večernjim satima.

 

Termin putovanja: 9.10.2021.

CENA IZLETA

Čačak/G.Milanovac

2.500 din

Iz G.MIlanovca može biti organizovan transfer minibusom, putničkim automobilom sve u zavisnosti od broja prijavljenih putnika (minimum za organizaciju transfera je 2 putnika)

Način plaćanja 2 rate: I rata prilikom rezervacije, II rata najkasnije do 3 dana pre puta
Izlet obuhvata:
prevoz turističkim autobusom/minibusom (A/C,DVD)
razgledanja prema programu, usluge turističkog pratioca grupe i troškove organizacije putovanja
obilazak muzeja i ergele Kelebija
Izlet ne obuhvata:
ulaznice za Gradsku kuću u Subotici (300 din) – plaćanje vodiču u autobusu
ulaznice za Zoo Vrt na Paliću (po želji individualno plaćanje na licu mesta)
karta za jahanje ili vožnju kočijama na Ergeli-po želji plaćanje na licu mesta
individualne troškove putnika
Za realizaciju programa minimum 40 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa, spajanja grupe sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti). Program br.32/21
Organizator putovanja: Aleksandra Marković PR Turistička agencija Markos Tours Čačak. Prema Zakonu o turizmu izlet ne podleže obavezi posedovanja polise za slučaj insolventnosti, odgovornosti i naknade štete. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Markos Tours.
VAŽNE NAPOMENE I PREPORUKE TOKOM PUTOVANJA ZBOG VANDREDNIH MERA KOJE SU PROPISANE USLED BOLESTI COVID 19
obavezno dezinfikovanje ruku sredstvom koje sadrži najmanje 70% alkohola prilikom svakog ulaska u autobus
obavezno nošenje maski za lice važi za sve putnike i osoblje dok se nalaze u autobusu
putnici su dužni da pre polaska na put obezbede zaštitne maske i dezinfekciona sredsta
u objektima koji su zatvorenog tipa (muzeji, galerije,tržni centri itd.) obevezne maske za lice prilikom ulaska turista.

Cenovnik u PDF formatu

© 2021 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author