Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

SEGEDIN 7.3.2020.Segedin je grad u južnoj Mađarskoj na ušću reke Mureš u Tisu. Predstavlja regionalni centar jugoistočnog dela zemlje i glavni grad županije Čongrad. Ovaj uređeni evropski grad, popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi gradovi u regionu. Takođe je jedan od najpoznatijih univerzitetskih gradova u ovom delu Evrope. Segedin je bogat mnogobrojnim termalnim izvorima, tako da ima karakter banje. Najpoznatija termalna kupatila su Anna fürdő i Thermálfürdő. Segedin je poznat i po restoranima u kojima su lokalni specijaliteti: halászlé (riblja čorba sa mnogo aleve paprike), pick salama, gulyás (gulaš), kolbász (kobasica), od slatkiša najpoznatija je doboš torta. Najpoznatijeznamenitosti grada su: Univerzitet, Katedrala, Pravoslavna crkva, Gradsko pozorište.

Polazak iz Čačka u ranim jutarnjim satima (oko 02.00h). Noćna vožnja autobusom preko Subotice i graničnog prelaza Horgoš. Sa usputnim pauzama za odmor i zaustavljanja zbog obavljanja graničnih formalnosti dolazak u Segedin u prepodnevnim satima. Pešačko razgledanje grada sa vodičem: Sečenji glavni trg, Zavetna crkva-katedrala, Srpska pravoslavna crkva Svetog Nikole, Klauzal trg…
Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru grada. Individualni odlazak u Tržni centar “ARKAD” http://www.arkadszeged.hu/en/elerhetoseg koji se nalazi u centru grada. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima. Dolazak na mesto polaska u kasnim noćnim satima posle ponoći.

Termin: 7.3.2020.

Cena izleta:

Polazak iz Čačka/G.Milanovca/Kraljeva, Požege: 2.500 din

Način plaćanja: u dve rate najkasnije do 2.3.2020.

Iz navedenih gradova može biti organizovan transfer minibusom, putničkim automobilom sve u zavisnosti od broja prijavljenih putnika (minimum za organizaciju transfera je 2 putnika)

Aranžman obuhvata:

prevoz turističkim autobusom/minibusom (A/C,DVD)
panoramsko razgledanje Segedina u pratnji vodiča
usluge pratioca grupe i troškove organizacije izleta

Aranžman ne obuhvata:

individualne troškove putnika
ulaznice za muzeje i druge ustanove
putno zdravstveno osiguranje

NAPOMENA: NE ČEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA POVRAĆAJ PDV-a
DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE: Pasoš RS sa najmanje 3 meseca važnosti posle datuma putovanja, za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.

Za realizaciju izleta minimum 45 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator izleta zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza izleta najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Organizator izleta zadržava pravo izmene programa izleta (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).
Organizator izleta: Aleksandra Marković PR Turistička agencija Markos Tours Čačak. Tek.račun: 170-50024736000-62. Prema Zakonu o turizmu izlet ne podleže obavezi garancije putovanja. Program br.2/20.

Cenovnik u PDF formatu

© 2020 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author