Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

SOFIJASofija je glavni i najveći grad Bugarske. Nalazi se na zapadu zemlje, u Sofijskoj oblasti. Prostire se na površini od 492 kvadratna kilometra, a u njoj živi oko 1 260 000 stanovnika. Sofija je trinaesta po veličini prestonica u Evropskoj uniji, a ujedno je politički, ekonomski, obrazovni, kao i kulturni centar Bugarske.Tokom svoje duge istorije stalno se razvijala, a svaki istorijski period ga je obogatio brojnim tragovima koji danas upotpunjuju njegov izgled, tako da je danas krase mnoge arhitektonske i istorijske znamenitosti.

Polazak iz Čačka u ranim jutarnjim satima u 2:00h. Noćna vožnja preko Niša i Dimitrovgrada do Sofije sa usputnim pauzama zbog odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Sofiju u jutarnjim satima. Panoramska šetnja istorijskim centrom grada u pratnji vodiča: Vitoša bulevar, crkva Aleksandra Nevskog (patrijaršijska katedrala Bugarske pravoslavne Crkve u Sofiji izgrađena u ruskom stilu), crkva Sv. Nedelje gde su izložene mošti kralja Milutina, crkva Rotonda (sv. Đorđa), nekadašnja Kraljevska palata, Nacionalni teatar… Slobodno vreme u centru grada za individualne aktivnosti. Nakon obilaska odlazak do tržnog centra „THE MALL“ http://www.themall.bg./en/index . „The Mall“ je jedan od najvećih šoping centara na Balkanu sa preko 120 prodavnica sa ženskom, muškom i dečijom odećom, obućom, galanterijom, donjim rubljem, kućnim potrebštinama sa popustima tokom cele godine. Slobodno vreme za šoping, razgledanje i ručak u jednom od brojnih restorana. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima. Vožnja preko Dimitrovgrada i Niša, dolazak na mesto polaska do ponoći.

Termini putovanja: 07.11.2020.
CENA IZLETA
Čačak/G.Milanovac/Kraljevo/Požega-2.500 din
Iz navedenih gradova može biti organizovan transfer minibusom, putničkim automobilom sve u zavisnosti od broja prijavljenih putnika (minimum za organizaciju transfera je 2 putnika)

Izlet obuhvata:
prevoz turističkim autobusom/minibusom (A/C,DVD)
panoramsko razgledanje Sofije u pratnji vodiča
usluge pratioca grupe i troškove organizacije izleta
Izlet ne obuhvata:
individualne troškove putnika
ulaznice za muzeje i druge ustanove
putno zdravstveno osiguranje
NAPOMENA: NE ČEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA POVRAĆAJ PDV-a
DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE: važeći biometrijski pasoš, za maloletnu decu obavezan je pasoš i saglasnost roditelja koji ne putuje.
Za realizaciju programa minimum 40 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa, spajanja grupe sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti). Program br.84/20
Organizator putovanja: Aleksandra Marković PR Turistička agencija Markos Tours Čačak. Licenca ministarstva turizma OTP 416/2020 od 24.02.2020.godine. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br.300061605 za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj naknade štete kod „MILENIJUM OSIGURANJE a.d.o. Beograd” . Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Markos Tours.
VAŽNE NAPOMENE I PREPORUKE TOKOM PUTOVANJA ZBOG VANDREDNIH MERA KOJE SU PROPISANE USLED BOLESTI COVID 19
obavezno dezinfikovanje ruku sredstvom koje sadrži najmanje 70% alkohola prilikom svakog ulaska u autobus
obavezno nošenje maski važi za sve putnike i osoblje u dok se nalaze u autobusu
putnici su dužni da pre polaska na put obezbede zaštitne maske i dezinfekciona sredsta
postoji mogućnost da na određenim turističkim lokalitetima koji su zatvorenog tipa (muzeji, galerije itd.) obevezno zahtevaju maske prilikom ulaska turista.

Cenovnik u PDF formatu

© 2020 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author