Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

VIMINACIUM-TVRĐAVA RAM-MANASTIR TUMANEVIMINACIUM-TVRĐAVA RAM-MANASTIR TUMANE

Polazak iz Čačka u 06:00h, vožnja preko Kragujevca sa usputnom pauzom za kafu i predah do Viminacijuma. Obilazak nekada najzanačajnijeg rimskog grada I vojnog utvrđenja u provinciji Gornja Mezija. Obilazak kompleksa koji okvirno traje 1,5h. Nastavak vožnje autobusom do tvrđave Ram. Drevni Ramski grad, koji je izgrađen još za vreme Rimljana, u njoj je tokom svojih pohoda boravio i čuveni hunski vojskovođa Atila „Bič Božiji“. U sadašnjem obliku, sa hamamom i očuvanim karavan sarajem, tvrđava potiče iz 15. veka iz vremena turskog sultana Bajazita II. Obilazak u pratnji vodiča I slobodno vreme za razgledanje. Odlazak autobusom do manastira Tumane u popodnevnim satima kada su očekivane manje gužve, zadržavanja u manastirskom kompleksu oko 2 sata. U večernjim satima povratak autobusom do Srebrnog jezera i dolazak na jezero oko slobodno vreme za večeru u restoranima na obali jezera. U večernjim satima polazak za Čačak i dolazak oko 23h.

Termin putovanja: 14.11.2020.
CENA IZLETA
Čačak/G.Milanovac/Požega/Kraljevo-2.600 din
Iz navedenih gradova može biti organizovan transfer minibusom, putničkim automobilom sve u zavisnosti od broja prijavljenih putnika (minimum za organizaciju transfera je 2 putnika)
Način plaćanja 2 rate: I rata prilikom rezervacije, II rata najkasnije do 12.11.2020.god

Izlet obuhvata:
prevoz turističkim autobusom/minibusem (A/C,DVD)
ulaznice za komleks Viminacium i Tvrđavu Ram
usluge turističkog pratioca grupe i troškove organizacije izleta
Izlet ne obuhvata:
individualne troškove putnika

Za realizaciju izleta minimum 40 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo korekcije cena,izmene programa,spajanja grupe sa drugom agencijom ili otkaza izleta najkasnije 3 dana pre početka. Organizator zadržava pravo izmene programa izleta (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti). Program br. 86/20. Organizator putovanja: Aleksandra Marković PR Turistička agencija Markos Tours Čačak. Licenca ministarstva turizma OTP 416/2020 od 24.02.2020.godine. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br.300061605 za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj naknade štete kod „MILENIJUM OSIGURANJE a.d.o. Beograd” , izlet ne podleže izdavanju garancije putovanja usled insolvetnosti. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Markos Tours.

VAŽNE NAPOMENE I PREPORUKE TOKOM PUTOVANJA ZBOG VANDREDNIH MERA KOJE SU PROPISANE USLED BOLESTI COVID 19
obavezno dezinfikovanje ruku sredstvom koje sadrži najmanje 70% alkohola prilikom svakog ulaska u autobus
obavezno nošenje maski važi za sve putnike i osoblje u dok se nalaze u autobusu
putnici su dužni da pre polaska na put obezbede zaštitne maske i dezinfekciona sredsta
postoji mogućnost da na određenim turističkim lokalitetima koji su zatvorenog tipa (muzeji, galerije itd.) obevezno zahtevaju maske prilikom ulaska turista.

Cenovnik u PDF formatu

© 2020 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author