Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

ALBANIJA KSAMIL-BUS IZ ČAČKAOPIS HOTELA:
– MARE 4* – nalazi se u Ksamilu, na 350 m od najbliže plaže, na 950 m od plaže Ksamil i 15 minuta hoda do plaže Bora Bora. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, vrt i privatni parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak i večera – švedski sto)
– HEKSAMIL 4*– nalazi se u Ksamilu, na 300 m od najbliže plaže, 12 km od centra Sarande i na 3 km od nacionalnog parka Butrint. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, otvoreni bazen, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela i privatni parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak i večera – švedski sto)
– SUMMER GATE 4* – nalazi se u Ksamilu, na izuzetnoj lokaciji, na 150 m od plaže Ksamil. Hotel poseduje recepciju, tavernu, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, dvorište, menjačnicu, parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto).
– VISTA MARE 4* – nalazi se u centru Ksamila, na 200 m od plaže i na 3 km od Nacionalnog parka Butrint. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar sa otvorenom terasom, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom.
– SOLE MARE 4* – nalazi se u Ksamilu, na izuzetnoj lokaciji, na 200 m od plaže Bora Bora i 2.9 km od Nacionalnog parka Butrint. Hotel poseduje recepciju, restoran, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, otvoreni bazen, privatni parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak-kontinentalni-a la carte).

1. DAN – Polazak iz Beograda, Niša i Novog Pazara sa dogovorenog mesta, u unapred dogovoreno vreme. Putovanje autoputem Miloš Veliki preko Preljine, Kraljeva i Raške ka Novom Pazaru. Vožnja kroz Kosovsku Mitrovicu, Vučitrn, Prištinu i Prizren prema Tirani i Draču sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
2. DAN – Ulazak u Albaniju u ranim jutarnjim satima. Nastavak puta do Ksamila. Dolazak u Ksamil u popodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel (ulaz u sobe posle 14:00).
2-8.DAN – Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme. Noćenje
8. DAN – Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela do 09:00. Slobodno vreme do polaska. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Albaniju i Srbiju sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalosti.
9. DAN – Dolazak u Novi Pazar, Niš i Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

CENOVNIK POGLEDAJTE U PDF FORMATU ISPOD-ILI NAS KONTAKTIRAJTE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Smeštaj u izabranom hotelu – 7 noćenja na bazi odabrane usluge, prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (A/C, audio,video…) na relaciji prema programu, besplatnu upotrebu klima uređaja, usluge predstavnika agencije ili ino partnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Boravišnu taksu (plaća se u agenciji) – 1 eur po osobi po danu, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, individualne troškove.
AUTOBUSKI PREVOZ: Uključen je u cenu aranžmana. Datum polaska autobusa je dan ranije od datuma u tabeli. Priključenje putnika na svim stajalištima i benzinskim pumpama duž auto-puta. Po zakonu o saobraćaju RS, svaki putnik mora imati svoje sedište.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
– uplatom na žiro račun po prijemu profakture u roku od 48h
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

POSREDNIK U PRODAJI ARANŽMANA-T.A.MARKOS TOURS, RAJIĆEVA 9, ČAČAK

Cenovnik u PDF formatu

© 2021 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author