Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

ALBANIJA DRAČ-BUS IZ ČAČKAOPIS HOTELA:
– SUN 3*https://harmonia.al/index.php/sun-hotel/ – elegantan hotel koji se nalazi na 5 km od centra Drača, na 30 m od peščane plaže. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela , restoran, restoran, bar, parking.. Sve sobe su komforne i opremljene su klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Polupansion (švedski sto-samoposluživanje).

– IBIZA 3*https://harmonia.al/index.php/ibiza-hotel/- veoma popularan objekat za porodični odmor, nalazi se na 13 km od centra Drača, na 50 m od peščane plaže, iza hotela Albanian Star. U zgradi se nalaze samo smeštajne jedinice, a gostima hotela su na raspolaganju svi sadržaji hotela Albanian Star. Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Polupansion (švedski sto-samoposluživanje).
– NEW AKILEDA 3+*http://www.newakiledahotel.com/ – mali hotelčić, nalazi se u mestu Golem, na 13 km od centra Drača, na 50 m od peščane plaže. Hotel poseduje recepciju koja radi 24 h, restoran u kome se služi doručak. Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, wifi, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto), polupansion (švedski sto-samoposluživanje).
– MARBELLA4*https://www.marbellahotel.al/- elegantan hotel, nalazi se u mestu Golem, na 9 km od Drača, na 50 m od plaže. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, lounge bar, otvoreni bazen, parking… Sve sobe su komforne i opremljene su klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom, kupatilom, fenom za kosu i terasom.Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), all inclusive (švedski sto-samoposluživanje).
– GRAND G & T 4*https://www.hotelgrandgt.com/ – nalazi se u Draču, naprivatnojplaži, udaljenje 7 km od lukeDrač. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, terasu sa pogledom na more. Sve sobe su komforne i opremljene su klima uređajem, LCD TV-om, besplatnim wifi internetom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom i terasom. Usluga: Noćenje sa dručkom (doručak – kontinentalni), polupansion (doručak – kontinentalni, večera – švedski sto-samoposluživanje).
– ILLY DETIT 4*https://yllidetit.al/ – nalazi senasamojplaži, udaljen 6 km od Drača i 35 km od Tirane. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, otvoreni bazen, parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, besplatnim wifi internetom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Noćenje sa dručkom (doručak – kontinentalni), polupansion (doručak – kontinentalni, večera – švedski sto-samoposluživanje).
– ALBANIAN STAR 4*https://harmonia.al/index.php/albania-star-hotel/ – nalazi se nasamojplaži, na 13 km od Drača, u delukoji se naziva Golem. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, otvoreni bazen, bar pored bazena, fitnes centar, sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta), parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, besplatnim wifi internetom, telefonom, kupatilom i terasom. Usluga: Noćenje sa dručkom (doručak – kontinentalni), polupansion (doručak – kontinentalni, večera – švedski sto-samoposluživanje), all inclusive (švedski sto-samoposluživanje).
– HORIZONT 4*https://harmonia.al/index.php/horizont-hotel/- nalazi se na 6 km od Drača, na 200 m od peščaneplaže. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, otvoreni bazen, bar pored bazena, spa centar, sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta), parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, besplatnim wifi internetom, telefonom, kupatilom i terasom.Usluga: Noćenje sa dručkom (doručak – kontinentalni), polupansion (doručak – kontinentalni, večera – švedski sto-samoposluživanje), all inclusive (švedski sto-samoposluživanje).
– KAMELIA RESORT 4*https://kameliaresort.wixsite.com/resort- nalazi se nanajlepšemdeluplaže u Golemu, na 6 km od Drača i 35 km od Tirane. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, otvoreni bazen, parking… Sve sobe su komforne i opremljene su klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom i terasom. Usluga: Noćenje sa dručkom (doručak – kontinentalni), polupansion (doručak – kontinentalni, večera – švedski sto-samoposluživanje), all inclusive (švedski sto-samoposluživanje).
– LEONARDO 4*https://hotelleonardo.al/- nalazi se naoko 9 km od centraDrača i 50 m od plaže.Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran,bar, fitnes salu, salu za konferencije, otvoreni bazen, parking…

– GRAND BLUE FAFA 4*https://www.fafa.al/grand-blue-fafa/- jedan je od najnovijih i najprestižnijih hotela u Draču, smešten na privatnoj plaži u oblasti Long Beach Golem, svečano je otvoren u junu 2018.godine. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi u javnim delovima hotela, prodavnicu, a la carte restora, restoran, otvoreni bazen za odrasle, otvoreni bazen za decu, bar pored bazena, bar na plaži, fitnes centar, konferencionu salu, igraonicu za decu, stoni tenis, igralište za decu, parking… Sve sobe su elegantno opremljene, poseduju klima uređaj, LCD TV, mini bar, telefon, sef (na upit), kupatilo, fen za kosu i terasu. Korišćenje ležaljki i suncobrana oko bazena i na plaži su uključeni u cenu.
Usluga: All inclusive (švedski sto-samoposluživanje).

– BONITA 4*https://www.hotelbonita.al/ – nalazi se na izuzetnoj lokaciji, na samoj plaži, u mestu Golem, sa tradicijom dugom preko 20 godina. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi u javnim delovima hotela, restoran, otvoreni bazen okružen zelenilom, kozmetički salon, parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom, fenom za kosu i terasom. Korišćenje ležaljki i suncobrana oko bazena i na plaži su uključeni u cenu. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), all inclusive (švedski sto-samoposluživanje).
– DOLCE VITA 4*www.hoteldolcevita.al – nalazi se na samoj plaži, u mestu Golem. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi u javnim delovima hotela, restoran, otvoreni bazen, fitnes centar, spa… Raspolaže sobama koje su smeštene u glavnoj zgradi i apartmanima u depadansu. Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, kupatilom i terasom. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), all inclusive (švedski sto-samoposluživanje).
– PREMIUM 5*https://premiumbeachhotel.com/ – izuzetno luksuzan hotel, smešten na privatnoj plaži u Golemu, na 5 km od Drača. Hotel poseduje recepciju, restoran, koktel bar, 3 bazena sa delom za decu, spa i wellnes centar, parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom, fenom za kosu i terasom.
Usluga: All inclusive (švedski sto-samoposluživanje).
– PRESTIGE RESORT 5*http://prestigeresort.al/ – nalazi se na samoj plaži, u mestu Golem, na 15 km od Drača. Raspolaže sa 200 soba koje su raspoređene u glavnoj zgradi i luksuznim vilama. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u celom hotelu, restoran, otvoreni bazen sa morskom vodom, bar pored bazena, bazen za decu, salu za konferencije, teretanu, teniski teren, akva park… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Polupansion (švedski sto-samoposluživanje).

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – Polazak iz Beograda, Niša i Novog Pazara sa dogovorenog mesta, u unapred dogovoreno vreme. Putovanje autoputem Miloš Veliki preko Preljine, Kraljeva i Raške ka Novom Pazaru. Vožnja kroz Kosovsku Mitrovicu, Vučitrn, Prištinu i Prizren prema Tirani i Draču sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
2. DAN – Ulazak u Albaniju u ranim jutarnjim satima. Nastavak puta do Drača. Dolazak u Drač u prepodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel (ulaz u sobe posle 14:00).
2-8.DAN – Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
8. DAN – Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela do 09:00. Slobodno vreme do polaska. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Albaniju i Srbiju sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalosti.
9. DAN – Dolazak u Novi Pazar, Niš i Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

CENOVNIK POGLEDAJTE U PDF FORMATU ISPOD-ILI NAS KONTAKTIRAJTE

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
– uplatom na žiro račun po prijemu profakture u roku od 48h
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Smeštaj u izabranom hotelu – 7 noćenja na bazi odabrane usluge, prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (A/C, audio,video…) na relaciji prema programu, besplatnu upotrebu ležaljki i suncobrana na plaži, besplatnu upotrebu klima uređaja, usluge predstavnika agencije ili ino partnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Boravišnu taksu (plaća se u agenciji) – 1 eur po osobi po danu, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, individualne troškove.
AUTOBUSKI PREVOZ:Uključen je u cenu aranžmana. Datum polaska autobusa je dan ranije od datuma u tabeli. Priključenje putnika na svim stajalištima i benzinskim pumpama duž auto-puta. Po zakonu o saobraćaju RS, svaki putnik mora imati svoje sedište.

Za ovaj ovaj program putovanja važi GARANCIJA PUTOVANJA, a u skladu sa odredbama Zakona o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 500,00 eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A15 u visini od 100.000,00 eura, br. IN-0000019 osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd, MB: 06936253 kojom se za slučaj A) insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju: 1.troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2.potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao 3.potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja. 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja i za slučaj B) naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja 1.za potraživanje uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju koje organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Period pokrića garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka putnika na ugovoreno odredište. Garancija putovanja se aktivira se bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja kod GLOBOS OSIGURANJA, na telefon +381 11 20 20 444, pisanim putem ili telegramom na adresu Bulevar Mihajla Pupina br.165d ili na mail: office@globos.rs. Lice organizatora putovanja ovlašćeno za prijem reklamacija: Ime prezime: Nereska Biberović ; Kontakt telefon: +381 20 316 900; E. mail: taznak@verat.net Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja Turističke agencije Olimpic Cabi DOO – Znak Travel, licenca OTP br. 46/2021 ; Cenovnik br.1 od 02.06.2021.

POSREDNIK U PRODAJI ARANŽMANA-T.A.MARKOS TOURS, RAJIĆEVA 9, ČAČAK

Cenovnik u PDF formatu

© 2021 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author