Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

ALBANIJA-KSAMILOPIS HOTELA:
– MARE 4* – nalazi se u Ksamilu, na 350 m od najbliže plaže, na 950 m od plaže Ksamil i 15 minuta hoda do plaže Bora Bora. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, vrt i privatni parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak i večera – švedski sto)
– HEKSAMIL 4*– nalazi se u Ksamilu, na 300 m od najbliže plaže, 12 km od centra Sarande i na 3 km od nacionalnog parka Butrint. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, otvoreni bazen, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela i privatni parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak i večera – švedski sto)
– SUMMER GATE 4* – nalazi se u Ksamilu, na izuzetnoj lokaciji, na 150 m od plaže Ksamil. Hotel poseduje recepciju, tavernu, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, dvorište, menjačnicu, parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto).
– VISTA MARE 4* – nalazi se u centru Ksamila, na 200 m od plaže i na 3 km od Nacionalnog parka Butrint. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar sa otvorenom terasom, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom.
– SOLE MARE 4* – nalazi se u Ksamilu, na izuzetnoj lokaciji, na 200 m od plaže Bora Bora i 2.9 km od Nacionalnog parka Butrint. Hotel poseduje recepciju, restoran, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, otvoreni bazen, privatni parking… Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, kupatilom, fenom za kosu i terasom. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak-kontinentalni-a la carte).

1. DAN – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u Ksamil. Smeštaj u izabrani hotel. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
1-7.DAN – Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
8. DAN – Doručak. Napuštanje soba do 10:00. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

CENOVNIK POGLEDAJTE U PDF FORMATU ISPOD-ILI NAS KONTAKTIRAJTE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Smeštaj u izabranom hotelu – 7 noćenja na bazi odabrane usluge, besplatnu upotrebu ležaljki i suncobrana na plaži, besplatnu upotrebu klima uređaja, usluge predstavnika agencije ili ino partnera tokom boravka, troškove organizacije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Boravišnu taksu (plaća se u agenciji) – 1 eur po osobi po danu, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, individualne troškove.
NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
– uplatom na žiro račun po prijemu profakture u roku od 48h
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine
DOPLATA ZA 1/1 SOBU: Isključivo na upit i uz pismenu potvrdu hotela

Za ovaj ovaj program putovanja važi GARANCIJA PUTOVANJA, a u skladu sa odredbama Zakona o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 500,00 eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A15 u visini od 100.000,00 eura, br. IN-0000019 osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd, MB: 06936253 kojom se za slučaj A) insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju: 1.troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2.potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao 3.potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja. 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja i za slučaj B) naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja 1.za potraživanje uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju koje organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Period pokrića garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka putnika na ugovoreno odredište. Garancija putovanja se aktivira se bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja kod GLOBOS OSIGURANJA, na telefon +381 11 20 20 444, pisanim putem ili telegramom na adresu Bulevar Mihajla Pupina br.165d ili na mail: office@globos.rs. Lice organizatora putovanja ovlašćeno za prijem reklamacija: Ime prezime: Nereska Biberović ; Kontakt telefon: +381 20 316 900; E. mail: taznak@verat.net Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja Turističke agencije Olimpic Cabi DOO – Znak Travel, licenca OTP br. 46/2021 ; Cenovnik br.1 od 02.06.2021.

POSREDNIK U PRODAJI ARANŽMANA-T.A.MARKOS TOURS, RAJIĆEVA 9, ČAČAK

Cenovnik u PDF formatu

© 2021 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author