Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

TURSKA SARIMSAKLI-BUS

Sarimsakli – letovalište i vazdušna banja na obali Egejskog mora, udaljeno od naše granice samo 790km, predstavlja nosioca razvoja turizma regije Ayvalik. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom priobalju dužine 8km, po izuzetno suvom vazduhu (svega 0,5% vlažnosti) i blizini borovih šuma. Za obolele od bronhitisa ili astme boravak u Sarimsakliju predstavlja pravi preporod. Sarimsakli je proglašen od strane Svetske zdravstvene organizacije za vazdušnu banju prvu u Evropi. Za decu tu je veliki Luna park, a za mlade 4 diskoteke sa programom do ranih jutarnjih sati. Ovo letovalište ima oko 100 hotela, brojne apartmane, puno restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta: Troja (170km), Pergamon (65km), Izmir (155km) i Efes (250km) do kojih se organizuju izleti.OPISI HOTELA:
– OLCAY 2+* – je porodični hotel sa prijatnom, domaćom atmosferom. Kompletno je renoviran i po kvalitetu je u rangu hotela sa 3*. Udaljen samo 120 m od gradske plaže i 300 m od centra Sarimsaklija. Prostrani salon sa bifeom omogućava prijatan predah i druženje. Soba su komforne, renovirane, sa dva, tri ili četiri ležaja. Svaka soba ima klimu, SAT TV, TWC, terasu. Gosti koji se odluče za uslugu polupansiona, uslugu večere mogu koristiti u hotelu Sezer ili Grand Milano. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto), polupansion (doručak i večera – švedski sto).
– MULKA 3* www.mulkahotel.com – se nalazi u mirnom delu letovališta, na oko kilometar od dinamičnom centra, prekoputa gradske peščane plaže. Hotel poseduje recepciju, restoran, otvoreni bazen, bar, vrt, dečije igralište i zajednički salon. Svaka soba ima telefon, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, mini bar, terasu. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani ukljuceni u cenu. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

– SEZER 3* www.hotelsezer.com – je osvojio sve simpatije gostiju svojom besprekornom uslugom, pažnjom i ljubaznošću osoblja. Udaljen je samo 100 m od gradske plaže i 300 m od centra Sarimsaklija. Deo osoblja govori srpski jezik, što čini boravak u hotelu još prijatnijim. Na terasi ispred hotela je bazen (dečji i za odrasle) sa ležaljkama i suncobranima. Hotel ima recepciju, lift, bife i restoran, tv salu i salu za sastanke. Sobe su klimatizovane sa dva ili tri ležaja. Svaka soba ima telefon, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, mini bar, francusku terasu. Hotel nema klasične četvorokrevetne sobe. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani ukljuceni u cenu. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).
– KALIF 3* www.kalifhotel.com – je tradicijalno vrlo popularan kod gostiju iz Srbije. Od gradske plaže je udaljen oko 120 m a od centra Sarimsaklija 300 m. Hotel Kalif nudi komforan smeštaj sa nizom sadržaja. Prostran loby sa kožnim garniturama za sedenje, WIFI-jem, velikim LCD Televizorima, je idealan za opuštanje i druženje. Na terasi ispred hotela je bazen (dečji i za odrasle) sa pool-barom i ležaljkama. Hotel ima lift, restoran lobi bar, pool-bar. Sobe su , sa dva, tri ili četiri ležaja. Svaka soba ima klimu, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasu. Hotel ima klasične četvorokrevetne sobe. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani besplatno. U blizini hotela je BUS stajalište za linijski mini-bus (tzv.dolmuš) koji saobraća na svakih 30 min prema Ajvaliku. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).
– GRAND MILANO 3* www.grandmilanohotel.com – je udaljen samo 50 m od gradske plaže. Hotel raspolaže sa 70 komfornih soba. Udaljen je oko 300 m od centra Sarimsaklija. Na samom ulazu u lobiju, dočekaće vas ljubazno osoblje hotela i odmah ćete osetiti prijatnu atmosferu koja će vas pratiti tokom celog letovanja. U okviru hotela, gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa ležaljkama. Hotel ima lift, bife, restoran, lobi bar. Sve sobe su komforne, klimatizovane, opremljene novim nameštajem sa dva ili tri ležaja. Sve sobe su sa kupatilom, fenom za kosu, mini barom, telefonom, SAT TV. Sa terasa se pruža direktan ili bočni pogled na more. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto). Doplatu za ručak uplaćujete na recepciji hotela 5€ dnevno.
– NERGIZ 3* www.ayvaliknergizhotel.com – se nalazi u mirnom delu Sarimsaklija na samom šetalištu. Udaljen je 400 m od centra i 100 m od sopstvene plaže. Hotel ima recepciju, restoran, bazen, dečiji bazen, lift. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, SAT TV, terasu. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani besplatno. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).
– CEM-GUL APART 3* www.cemgulapart.com – se nalazi u prvoj zoni na šetalištu, u mirnijem delu sarimsaklija, sa prijatnim i lepo uređenim ambijentom, koji svojim gostima pruža potpuni ugođaj. Hotel raspolaže sa 22 nove sobe (strukture 1/2 i 1/2+1) i 14 komfornih apartmana. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, LCD TV, se fi balkon. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani besplatno. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).
– VAROL 3* – je smešten oko tristotine metara od centra Sarimsaklija i odmah do plaže, gde su suncobrani i ležaljke uračunati u cenu. Gostima je na raspolaganju restoran, bar, dečije igralište, besplatan bežični internet. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, LCD TV, sef i balkon. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).
– FILA 3* www.filaotel.com – se nalazi na 150 m od plaže, nedaleko od centra mesta, pored hotela Olivera i Buyuk Berk. Gostima je na raspolaganju recepcija, sef na recepciji, restoran, bar, mini klub za decu, wi-fi u lobiju hotela uz doplatu. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, LCD TV, sef i balkon. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).
– ERGIN 3* www.erginotel.com.tr – se nalazi u mirnom delu letovališta, na oko kilometar od dinamičnog centra Sarimsaklija. Moderan, novoizgrađen hotel, sa prijatnom atmosferom i bogatim enterijerom, pruža ugodan boravak. Hotel ima prostrani loby, restoran, otvoreni bazen, parking, sopstvenu plažu, Wi Fi. Gosti mogu uživati u sa ukusom nameštenim sobama i kvalitetnoj usluzi. Sobe su klimatizovane sa dva ili tri ležaja. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, terasa. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani ukljuceni u cenu. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto) i All inclusive (doručak, ručak, večera + među obroci – švedski sto).
– ACEM 3* www.acemhotel.com – ima sjajnu lokaciju, nalazi se preko puta gradske peščane plaže i na glavnom gradskom šetalištu. Nov, moderno opremljen hotel, pružiće ugodan boravak svakom gostu. Na terasi okruženoj palmama je bazen sa ležaljkama i pool-barom. Iz restorana se pruža prelep pogled na more. Hotel ima recepciju, lift, komforan loby pokriven wifi-jem, bar, i otvoren i zatvoren restoran. Sobe su moderno opremljene, klimatizovane. Trokrevetna soba je sa jednim francuskim i jednim singl krevetom. Većina soba ima pogled na more. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, SAT TV, terasu ili francuski balkon, mini bar. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

– AMPHORA 3* www.hotelamphora.com – se nalazi na samom šetalištu, preko puta gradske peščane plaže. Udaljen oko 400 m od centra Sarimsaklija. Na terasi ispred hotela je bazen sa ležaljkama i pool-barom. Hotel ima recepciju, restoran zatvorenog tipa, bar, lift… Sobe su klimatizovane, standardnog tipa sa dva ili tri ležaja. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, SAT TV, terasu. Sa terase se pruža prelep pogled na more. Bogat asortiman jela, spremljenih od strane iskusnih kuvara, serviraju se po principu “švedskog stola”. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).
– ČINAR 4* www.ayvalikcinarhotel.com – nov, moderan i luksuzno opremljen hotel. Lociran preko puta gradske plaže, sa direktnim pogledom na more. Od centra Sarimsaklija udaljen oko 400 m. Ima dva bazena za odrasle i decu, sa ležaljkama i suncobranima. Prostran loby, odiše ukusom i pruža mesto za odmor i druženje. Hotel ima dva restorana, lobi bar, snack bar, barove na plaži i pored bazena, Wi Fi, lift. Većina soba ima pogled na more. Sobe su komforne, klimatizovane sa dva ili tri ležaja. Sve sobe poseduju kupatilo, fen za kosu, SAT LCD TV, terasu, mini bar. Gostima je na raspolaganju recepcija koja radi 24h. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani ukljuceni u cenu. Usluga: All inclusive (doručak, ručak, večera + među obroci – švedski sto).
– BILLURCU 3*+ www.billurcu.com – se nalazi u mirnom delu letovališta. Od plaže je udaljen minutipo hoda, a od centra naselja šest minuta hoda šetalištem pored plaže. Ima dva objekta: hotelski i apartmanski. Sobe su klimatizovane sa dva i tri ležaja. Apartmani imaju dve spavaće sobe (2+2 ležaja), za 4-5 osoba. Sobe i apartmani poseduju telefon, mini bar, wifi, SAT TV. U kupatilu fen za kosu. Svaka soba ima balkon. Izmedju dva obekta su 2 bazena (za neplivače i veliki za plivače) i dečji bazen. Pored bazena su ležalke, bar i mini vrt. Hotel ima lift, bife, lobi bar, bilijar, stoni tenis… Na plaži su hotelske ležaljke i suncobrani za goste hotela. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).
– BUYUK BERK 4* www.ayvalikbuyukberkotel.com Okružen zelenilom u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, nalazi se hotel Buyuk Berk. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa pool barom gde mogu da se sklone od jakog podnevnog sunca i rashlade uz piće. Pored bazena su i ležaljke sa suncobranima. Za najmlađe tu je dečiji bazen, mini aqua park – tobogan. U okviru hotela je restoran koji nudi raznovrsna jela lokalne i internacionalne kuhinje. Hotel ima lift, više barova, restoran, lobi, fitnes, saunu, dečju sobu za zabavu, stoni tenis… Soba su sa ukusom nameštene, elegantno dizajnirane, dvokrevetne, trokrevetne i family room. Svaka je klimatizovana, poseduje: kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto) i All inclusive (doručak, ručak, večera + među obroci – švedski sto).
– OLIVERA 3*+ www.oliverahotel.com – se nalazi se u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, okružen zelenilom. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa pool barom. U okviru hotela je restoran koji nudi jela lokalne i internacionalne kuhinje. Hotel ima lift, bar, restoran, lobi, stoni tenis… Sobe su komforne, svaka ima balkon, klima uređaj, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV. Dvokrevetne sobe su sa francuskim ili dva singl kreveta, površine 22m². Trokrevetne poseduju standardnu opremu, sa jednim francuskim i jednim singl krevetom, površine 30m². Family room su komfornije i pružaju prijatan boravak za porodice. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto) i All inclusive (doručak, ručak, večera + među obroci – švedski sto).
– MUSHO 4* www.otelmusho.com – se nalazi u mirnom delu letovališta, udaljen 100 metara od vlastite plaže i par stotina metara od centra naselja. Hotel je prve goste primio 2016. godine. Poseduje preko 164 sobe, kapaciteta 360 ležajeva, nekoliko barova, restoran, bife, poslastičarnicu, lobi, bazen, tursko i finsko kupatilo, saunau. Sobe su veoma komforne, klimatizovane, imaju LED TV, sef-besplatno korišćenje, telefon, kupatilo, fen, terasu… Usluga: All inclusive (doručak, ručak, večera + među obroci – švedski sto).
– HALIČ PARK 5* Ayvalik www.halicpark.com – se nalazi na 3 km od Ayvalika. Smešten na samo 250 m od plaže u sopstvenom vrtu, ovaj hotel predstavlja pravu oazu mira. Poseduje nekoliko barova, restoran, lobi bar, market, 24h- servis, fitnes centar, bilijar, stoni-tenis, wifi… U okviru hotela je sauna, tursko kupatilo i sala za masažu, zatvoreni i otvoreni bazen sa velikim i dečijim toboganom. Kraj bazena je poslastičarnica sa svežim kolačima i hladnim napicima. Ovde ćete naći i terene za tenis, za košarku, odbojku i mali fudbal. U amfiteatru u toku sezone priređuju se zabavni programi. Sobe su klimatizovane, vrlo ukusno opremljene sa nameštenim balkonima. Sve sobe imaju sef, minibar, fen za kosu, hotelski radio program, SAT TV, telefon. U restoranu možete uživati u svežim plodovima mora i turskoj kuhinji. Servis od 7 – 24h: tri obroka (švedski sto), užina do ručka, sneck-bar, čaj sa kolačima u 17h, sve vrste domaćih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka i zabavu (stoni tenis, karte…). Ne podrazumeva strana alkoholna pića i sokove, sladoled, ceđeno voće, sve vrste kafa, mini-bar, room-service, usluge posle 24h . Usluga: All inclusive (doručak, ručak, večera + među obroci – švedski sto).

– HALIČ PARK 5* Dikili www.halicparkdikili.com – se nalazi se u mestu Dikili, udaljen je 30 km od Sarimsaklija. Ovaj hotel je potpuno renoviran u toku 2012/2013 god. Smešten je na sopstvenoj plaži na 1 km od centra mesta. U okviru hotela se nalazi prostrani lobi sa recepcijom i aperitiv barom, restoran, bazen sa dva tobogana, bar pored bazena, sauna, tursko kupatilo tzv.”hamam”, fitness centar, bilijar, mini-club, tereni za odbojku na pesku, mini golf, badminton. Hotel ima i konferencijsku salu, parking, room service 24 sata, menjačnicu, Wi Fi…Hotel poseduje parking za preko 100 vozila. Za goste hotela rezervisani su ležaljke i suncubrani uključeni u cenu. Hotel raspolaže sa 144 soba, kapaciteta 300 ležajeva, od kojih je 120 standardnih 1/2+1 (francuski+standardni) i 1/3, 16/2+2 (dve odvojene sobe sa po 2 ležaja i jednim T/WC) i 8 apartmana, tzv. suit za 4-5 osoba. Sobe su klimatizovane I imaju kupatilo sa kadom, SAT TV, telefon, terasu. Usluga: All inclusive (doručak, ručak, večera + među obroci – švedski sto).
– GRAND TEMIZEL 5* www.grandtemizel.com – Moderno projektovan hotel Grand Temizel nalazi se na sopstvenoj plaži u mirnom delu Sarimsaklija, na 800 m od centra grada. Poseduje preko 260 soba, kapaciteta 560 ležajeva, nekoliko barova, restoran, bife, poslastičarnicu, lobi. U okviru ovog hotela nalazi se i veliki bazen sa barom u sredini, dečiji bazen, tereni za tenis, košarku, fudbal, rukomet…dečije igralište, aerobik, fitnes, tursko i finsko kupatilo, sauna. Posebnu atraktivnost predstavlja mini aqua park sa više tobogana i bazenom, namenjen pre svega najmlađima. Za goste hotela rezervisani su suncobrani i ležaljke uključeni u cenu.
Sobe su veoma komforne, klimatizovane, opremljene garniturom za sedenje i imaju SAT TV, mini bar, sef (uz doplatu na licu mesta), telefon, kupatilo, fen, terasu… Gostima su uključeni u cenu i razne aktivnosti: bazen, tenis, mini golf, stoni-tenis, pikado, beach volley, basketboll, ležaljke sa prostirkama od sunđera, suncobrani, muzika uživo…. Hotel poseduje sopstveni parking.
Usluga: All inclusive (doručak, ručak, večera + među obroci – švedski sto).

1. DAN – Polazak iz Beograda / Novog Pazara u 12:00 sa dogovorenog mesta, sastanak putnika u 11:30. Putovanje auto-putem Beograd-Niš-Dimitrovgrad, ka Bugarskoj sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja kroz Bugarsku
1.-10. / 15 DAN – Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge – 10 ili 15 noćenja
2. DAN – Ulazak u Tursku u jutarnjim satima. Prelazak Dardanela kod Čanakala trajektom i nastavak puta do Sarimsaklija. Dolazak u Sarimsakli u prepodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel (ulaz u sobe posle 14:00). Slobodno vreme. Noćenje.
3.-11./16. DAN – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge – 10 ili 15 noćenja
12.ili 17. DAN – Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela do 09:00. Slobodno vreme do polaska. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalosti.
13. ili 18. DAN – Dolazak u Srbiju u prepodnevnim satima. Kraj usluga

CENOVNIK POGLEDAJTE U PDF FORMATU ISPOD-ILI NAS KONTAKTIRAJTE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Smeštaj u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge (švedski sto) – 10 ili 15 noćenja, prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (A/C, audio,video…) na relaciji prema programu, kartu za trajekt, boravišnu taksu, besplatnu upotrebu ležaljki i suncobrana na plaži, besplatnu upotrebu klima uređaja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Putno zdravstveno osiguranje za tranzit kroz Bugarsku i boravak u Turskoj, održavanje fakultativne izlete, individualne troškove.
AUTOBUSKI PREVOZ: Uključen je u cenu aranžmana. Datum polaska je iskazan u tabeli, dolazak u letovalište je sledećeg dana. Priključenje putnika na svim stajalištima i benzinskim pumpama duž auto-puta. Po zakonu o saobraćaju RS, svaki putnik mora imati svoje sedište.
Doplata za dodatno sedište u autobusu je 70 eur.
DOPLATE:
– doplata za 1/1 sobu – 50 % u hotelima Kalif, Ergin, Grand Milano, Amphora, Acem Varol, Mulka, Cem-Gul Apart – isključio na upit i uz pismenu potvrdu hotela
– doplata za bočni pogled more u hotelu Cinar – 4 eur po osobi po danu, doplata za direktan pogled more – 8 eur po osobi po danu isključio na upit i uz pismenu potvrdu hotela
– doplata za pogled more u hotelu Olivera – 4 eur po osobi po danu
– doplata za pogled more u hotelu Halic Park Ayvalik – 3 eur po osobi po danu
– doplata za večeru za decu do 6 godina, koja borave gratis u hotelu Olcay – 6 eur po osobi po danu
VAŽNO: Državljani Republike Srbije koji putuju u Tursku moraju imati rok važenja putne isprave minimum 6 meseci od završetka putovanja.
Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.
NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
– uplatom na žiro račun po prijemu profakture u roku od 48h
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne na jednake mesečne rate do kraja godine

Za ovaj ovaj program putovanja važi GARANCIJA PUTOVANJA, a u skladu sa odredbama Zakona o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 500,00 eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A15 u visini od 100.000,00 eura, br. IN-0000019 osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd, MB: 06936253 kojom se za slučaj A) insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju: 1.troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2.potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao 3.potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja. 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja i za slučaj B) naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja 1.za potraživanje uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju koje organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Period pokrića garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka putnika na ugovoreno odredište. Garancija putovanja se aktivira se bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja kod GLOBOS OSIGURANJA, na telefon +381 11 20 20 444, pisanim putem ili telegramom na adresu Bulevar Mihajla Pupina br.165d ili na mail: office@globos.rs. Lice organizatora putovanja ovlašćeno za prijem reklamacija: Ime prezime: Nereska Biberović ; Kontakt telefon: +381 20 316 900; E. mail: taznak@verat.net Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja Turističke agencije Olimpic Cabi DOO – Znak Travel, licenca OTP br. 46/2021 ; Cenovnik br.1 od 02.06.2021.

POSREDNIK U PRODAJI ARANŽMANA-T.A.MARKOS TOURS, RAJIĆEVA 9, ČAČAK

Cenovnik u PDF formatu

© 2021 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author