Turisiticka Agencija Markos Tours Cacak 066/311205 | 032/311205

SLOVENIJA 12.-15. NOVEMBAR 2020. 10.-13. DECEMBAR 2020. – BOŽIĆNE SVEČANOSTI~ SLOVENIJA ~ 4 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA / BEZ TESTOVA / BEZ KARANTINA
12.-15. NOVEMBAR 2020.
10.-13. DECEMBAR 2020. – BOŽIĆNE SVEČANOSTI
LJUBLJANA-KRANJ-KOPAR-IZOLA-PORTOROŽ-PIRAN-BLED-BOHINJ

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE
Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
Administrativnom zabranom na platu – 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.
U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.. U sve cene je uračunat PDV od 20%

Napomena : Putnicima koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

OPIS SMEŠTAJA:
HOTEL „CREINA“ 4****, Kranj www.hotelcreina.si
Hotel se nalazi u strogom centru Kranja, na samo 50 m od ulaza u glavnu pešačku zonu grada. Nedaleko od hotela nalazi se zona sa kafeima, barovima, restoranima, mini marketi… Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju otvorenu 24 sata, WiFi zonu, restoran za posluženje obroka, aperitiv bar, info pult, sef na recepciji… Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, centralno grejanje/klima, telefon…

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd. Broj evidencije programa – 146
Cenovnik broj 2 od 28.09.2020.
POSREDNIK U PRODAJI PUTOVANJA TA“MARKOS TOURS”- RAJIĆEVA 9, ČAČAK

1. DAN (Četvrtak/ 12. novembar / 10. decembar)
Polazak iz Beograda (BAS – Autobuska stanica) oko 22/23.30h. (Transfer iz Čačka oko 20:00h do Beograda). Putovanje preko Hrvatske, noćna vožnja. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN (Petak / 13. novembar / 11. decembar) LJUBLJANA – KRANJ
Dolazak u LJUBLJANU u jutarnjim satima. Obilazak slovenačke prestonice uz razgledanje najlepših delova istorijskog centra grada: Prešernov trg sa spomenikom čuvenom slovenačkom pesniku France Prešernu i Franjevačkom crkvom, Tromostovlje – remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika na reci Ljubljanici, katedrala Sv. Nikole, Rotovž – Gradska kuća sa malim zvonikom, Zmajski most – jedan od najvoljenijih simbola Ljubljane, panoramski osvrt na Ljubljanski grad – srednjovekovni zamak koji kruniše brdo koje se uzdiže iznad istorijskog centra grada… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Ljubljane najkasnije u 14h. Odlazak u obližnji KRANJ. Smeštaj u hotel. Odmor. Šetnja centrom grada kroz glavni korzo, kraj Prešernove kuće, parohijske crkve do panorame iznad kanjona reke Kokre. Noćenje.

3. DAN (Subota / 14. novembar / 12. decembar) KOPAR – IZOLA – PORTOROŽ – PIRAN
Doručak. Slobodno vreme, ili polazak u 08.30h na celodnevni fakultativni izlet do Slovenačkog primorja. Dolazak u KOPAR oko 10h. Organizovani obilazak centra grada uz razgledanje: Titov trg sa divnom mletačkom Pretorijanskom palatom i katedralom Uspenja Presvete Bogorodice, Rotonda Svetog Jovana, Mletačka lođa… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak do divnog malog primorskog gradića IZOLA. Kraći obilazak uz šetnju tipičnim mediteranskim ulicama i slobodno vreme. Odlazak u lepo slovenačko letovalište PORTOROŽ. Odlazak na divnu Promenadu na kojoj se nalazi i čuveni hotel „Palace“. Kraće slobodno vreme za uživanje u najčuvenijem slovenačkom letovalištu. Odlazak u obližnji PIRAN. Po dolasku sledi kraća šetnja do glavnog Tartinijevog trga na kojem se nalaze najlepše gradske palate (Venecijanska kuća…), spomenik kompozitoru Đuzepe Tartiniju i malena crkva Sv. Petra. Slobodno vreme za uživanje u sjajnom ambijentu grada i šetnju do crkve Sv. Đorđa i rta Madone (Punta). Polazak iz Pirana najkasnije u 19h. Povratak u hotel oko 20.30h. Noćenje.

4. DAN (Nedelja / 15. novembar / 13. decembar) BOHINJSKO JEZERO – BLEDSKO JEZERO
Doručak. Odlazak iz hotela u 8.30h. Slobodno vreme u Kranju, ili fakultativni izlet. Odlazak do BOHINJSKOG JEZERA i turističkog mesta Ribčev Laz smeštenog podno nacionalnog parka Triglav. Fantastični prirodni pejzaž i divno malo mestašce sa starom crkvom i jednim čudnovatim mostom. Odlazak do obližnjeg BLEDA. Po dolasku sledi šetnja do Bledskog jezera uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak. Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu i za degustiranje čuvenih „kremnih rezina“ (krempite). Mogućnost organizovanja (fakultativno) mini krstarenja sa pletnama (tradicionalni Bledski čamci) po Bledskom jezeru sa posetom Marijanskom svetilištu na Bledskom ostrvu uz čudesno pripovedanje legendi… Polazak ka Srbiji u 16h. Putovanje preko Hrvatske. Povratak u kasnim noćnim satima. (transfer iz Beograda do Čačka). Kraj putovanja.

 

REDOVNA CENA

SPECIJALNA CENA*

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

99 €

79 €

umesto 60 € samo 50 €

TRANSFER IZ ČAČKA + 20 €

* SPECIJALNA CENA VAŽI DO POPUNE AKCIJSKIH MESTA!

Navedena cena aranžmana uključuje:

 • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)

 • 2 noćenja sa doručkom („buffet“/“švedski sto“ – samoposluživanje) u hotelu „Creina“ 4**** u Kranju

 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)

 • Obilaske prema programu uz tumačenje turističkog vodiča (Ljubljana, Kranj)

 • Usluge profesionalnog turističkog vodiča

 • Organizacione troškove

Ova cena uključuje sledeće predviđene izlete:

 • Izlet na Slovenačko primorje prema programu (Kopar-Izola-Portorož-Piran)

 • Izlet do Bohinjskog i Bledskog jezera prema programu
Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva troškove od 30.000 € + obavezan COVID19 doplatak (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 800 dinara)

 • Ostale nepomenute usluge

 • Fakultativno krstarenje pletnama po Bledskom jezeru sa posetom Bledskom ostrvu i ulaznicom za svetilište na ostrvu – 25€ (minimum za realizaciju ovog programa je 15 prijavljenih putnika; plaćanje isključivo na licu mesta)

 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 55 € (isključivo na upit)

 • Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 60 €

 • Doplata za dve večere u restoranu hotela – 20 € (obavezna i prijava i plaćanje u agenciji)

 • OBAVEZNU DOPLATU ZA BORAVIŠNU TAKSU – 2 € po osobi i noćenju; ukupno 4 € za oba noćenja– PLAĆANJE NA LICU MESTA !

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnog programa za uplate na licu mesta su:

 • Slovenačko primorje (Kopar-Izola-Portorož-Piran)– 30 €
 • Bohinjsko i Bledsko jezero – 30 €

Cenovnik u PDF formatu

© 2020 Turisticka Agencija Markos Tours Cacak

made by: author